5.13.2015

Kız Bebek Odası Dekorasyonu / Baby Girl Nursery Decor


Güzel bir bebek odasına konuk oluyoruz. Arkadaşım İrem'in beklediği kızı Umay için kendi zevkine göre elleriyle dekore ettiği, görünce benim de çok beğendiğim sevimli bir kız odası...




Duvardaki pudra pembe duvar boyası tam benim beğendiğim pembe. Daha doğrusu pembenin sadece bu içinde biraz siyah barındıran kirli halini seviyorum. Çoğu mekan tasarımımda da renkleri biraz kirletip güzel pasteller oluştururdum. Griyle de harika bir uyum içerisinde.








Mobilyalar Mother Care, emzirme koltuğu ise Modoko'dan seçilmiş. Raflar, kitaplık, çerçeveler, aydınlatma ve halı İkea, perde Persan'dan seçilmiş. Sepetler ise Zara Home ve English Home'dan. 
Tavşan nakışlı yastık kılıfı ortak bir arkadaşımızın annesinin el emeği.
Ahşap isimlik benim tasarımım ve sevgili Umay'a benden bir hatıra. Odayı daha önce görmemiş olmama rağmen pastel tonlarında, Shabby chic ve romantik tarzda peçete dekupajı yaptığım ürün odanın genel dingin havasıyla güzel bir uyum yakaladı.


Biraz da Baby Shower'dan görsellerle devam edelim... Grafik tasarımcı bir arkadaşımız da masa üzeri kartını, bannerı ve minik kavanozların üzerindeki stickerları tasarladı. (Böyle de becerikli bir arkadaş grubum var ;))





Umay ve annesi musmutlu ve keyifli zamanlar geçirsin bu güzel odada...
Umarım beğenmişsinizdir ve ilham alacak detaylar yakalamışsınızdır.